USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu

Finanstan perakendeye herhangi bir piyasanın ihtiyacına akla yatkın çözüm sunan Vodafone Business, 2021'de de işletmeleri sayısal geleceğe yapmaya bitmeme etti. Bulut tabanlı sistemler, Nesnelerin İnterneti, 5G, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu
30-12-2021 10:53

İşletmelerin sayısal iş ortağı Vodafone Business, 2021 senesinde da kullanıcılarını geleceğin sayısal hayatına yapmaya bitmeme etti. Vodafone Business'ın Nesnelerin İnterneti, 5G, Bulut, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve servislerden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. İşletmelerin en önce iş süreçlerini akıcı ve emniyetli halde sürdürebilmelerini sağlayıcı platform, değişik sektörlerde çalışkanlık yayınlayan firmaların gereksinimlerini çözümleme ederek sunmuş olduğu uçtan kuyruk sokumu kemiği çözümlerle rakiplik pozitif yanları sağlamalarına dayanak noktası oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu, şunları söyledi: “2021 yılı yaşamın normale dönmeye başladığı, işletmelerin dijitalleşmenin öneminin farkına vararak doğacak stratejilerini baştan şekillendirdiği müşterek depar belgesi yılı oldu. İşletmeler, dünkü normale çabucak ahenk sağlayabilmek düşüncesince sayısal yatırımlarını 6 sene öne çekti. Biz de ‘teknoloji iletişimi şirketi' şekilde kürevi uzmanlığımızı ve yerli deneyimimizi birleştirerek işletmelerin öne çıkan gereksinimlerine odaklanıyoruz. Vodafone Business olarak, finanstan perakendeye rastgele bu sahanın gereksinimlerine akıllıca çözümlerle müşterilerimizi geleceğin hayatına hazırlıyoruz. 2021'de de kadran serbest şekilde rastgele işletmeye akıllıca özelleştirilmiş planlar geliştirmeye bitmeme ettik. Bir taraftan feyiz ve artırım imkânı sunarken, müşterek taraftan da en akilane kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağladık. Çözüm ve servislerimizden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. Gelecek rotamızda, altyapımızı geliştirip geleceğe hazırlayarak, kamuda sağlıktan öğrenime rastgele bölgede dijitalleşme çalışmalarına dayanak noktası olarak, gerekseme sahibi kesimler düşüncesince sayısal erişimi ve okuryazarlığı artırarak ve işletmelerin dijitalleşmesine dayanak noktası şekilde kazançlı dönüşümde yerimizi kabul etmek var. Ve kurumsal analizör en ehemmiyetli faiz alanlarımızdan bir tanesi olacak. Platform olarak, dijitalleşmeye revan yolda teknolojideki gücümüzle işletmelerin indinde arazi almaya bitmeme edeceğiz.”

IoT aygıt sayısı yüzdelik 24 arttı

Vodafone Business 2021 senesinde Türkiye'de Nesnelerin İnterneti Teknolojisiyle (IoT) beraberce 2.6 milyon aleti birbirine bağladı, IoT çözümleriyle ilkin istihsal ve dağınık sektörlerinin dijitalleşmesine dayanak noktası oldu. mesela ticari lisan segmentinde 50 yılı müşterek hayli süredir istihsal meydana getiren Anadolu Isuzu, istihsal hatlarını izleme ederken ürettikleri vasıtaların ne etapta bulunduğunu ve istihsal endüstrisi içinde nerede bulunduğunu izleme edebileceği müşterek düzene gerekseme duyuyordu. Akıllı Fabrika projesi ile platform, Anadolu Isuzu'nun istihsal hattının enstantane fotoğraf takibini sağlayarak, kâr nitelik ve teslimat zamanlarını iyileştirmesine imkân sağladı. Anadolu Isuzu, platformun Red Kontrol çözümü yardımıyla bire müşterek zamanda, istihsal tesisinin umumi verimliliğini ölçebiliyor, üretimi yakından izleme ederek makinelerin performansını en faziletli seviyeye çıkarıyor ve iş kayıplarının önüne geçebiliyor.

5G altyapısıyla etkin Türkiye'nin evvel Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumu tamamlandı

Önümüzdeki devirde sağlıktan finansa, turizmden eğitime, perakendeden bankacılığa denli rastgele sektörde DOĞRU değişimlerle karşılaşacağız. Bu değişikliklerin temelinde arazi takanak 5G de gelecekte nice hızla gelişen teknolojinin altyapısını oluşturacak. Platform, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın (MESS) imalat sanayisinin sayısal dönüşümüne kılavuz peyda etmek ve Türkiye'yi kürevi rekabette yükseltmek hedefiyle kurduğu; dünyanın en şümullü sayısal tahavvül ve mükemmellik ilerleme merkezi bulunan MEXT'te Türkiye'nin evvel 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumunu tamamladı. MEXT çatısı altında topu topu Türk piyasasına maruz ve Türkiye'nin uçtan kuyruk sokumu kemiği bütünleşmiş evvel sayısal istihsal tesisi bulunan Dijital Fabrika; kurulumu tamamlanan 5G MPN ile garantilenmiş izole bant genişliği, ceninisakıt teehhür ve aceleci data akışıyla, üretimin sayısal geleceği hesabına dünkü müşterek devre başlattı.

Bulut ve Güvenlik teknolojilerinde yüzdelik 42 faiz gerçekleştirdi

Dünyanın rastgele sabık devir şimdi da dijitalleşmesi ile birlikte, işletmeler kaygı ve asayiş yatırımlarını hızlandırmaya başladılar. Müşterilerin gereksinimlerine şimdi aceleci yanıt verebilmek ve şimdi elastiki peyda etmek düşüncesince kaygı çözümleri ön plana çıkarken, indinde küsurat siber tehditlere huzur tevakki etmek düşüncesince siber asayiş çözümlerini değerlendirmek müşterek ıztırar durumuna geldi. Platformda, toptan teknolojileri ve yerli uzmanlığı ile iş ortaklarının tahavvül planlarına dayanak noktası evet ve 2021 senesinde tahminî yüzdelik 42 faiz gerçekleştirdi. Bu sene en baş döndürücü odaklanılan teknolojiler ise kaygı ve hususi bulut, anonsör barındırma, yedekleme ve siber asayiş harekât merkezi oldu. Platform, istikbal senelerde da rastgele ölçekten işletmeye uçtan kuyruk sokumu kemiği kaygı ve asayiş teknolojileri sunmaya bitmeme edecek.

289 Dijital Tarım İstasyonu kuruldu

Platform, Dijital Tarım İstasyonu'nu şimdi müşterek tomar çiftçiye ulaştırabilmek düşüncesince Türkiye İş Bankası ile teşrikimesai yapmış oldu ve ürünü Türkiye İş Bankası'nın ekincilik kredisiyle beraberce sunarak müşterilerine finansman desteği sağladı. Dijital Tarım Projesi kapsamında kurulan 27 Dijital Tarım İstasyonu ile 12 bin 700 üreticiye misyon verilerek 57 milyon TL kazançlı ulama sağlandı. Bu rakamın 23 milyon TL'si Dijital Tarım İstasyonu'nun sağlamış olduğu enstantane fotoğraf tembihat ile ilaçlama ve sulamanın akilane sürede yapılmasının oluşturduğu maliyet azalışından, 34 milyon TL'si ise toprak, iklim ve zararlılarla ilgilendiren Dijital Tarım İstasyonu sensörlerinden tahsil edilen verilerin derneşik çözümleme edilip maraz ve verim yitirilmesine huzur başlangıçta hareket alınmasının oluşturduğu toplam ürün artışından geldi.

Yerli ve ulusal ekosistem düşüncesince 135 milyon TL ciro oluşturuldu

Yerli ve ulusal ekosistemin büyümesini öncelikleri şekilde gören platform, serbest müşterek ortak ekosistemi ile çalışıyor ve bu ekosistemin getirmiş olduğu uzmanlık, dünkü ve aceleci çözüm ihya yetkinliklerini de müşterileri ile buluşturuyor. Yerli çözüm ortaklarıyla geliştirdiği Red Kontrol, Bulut Santral ve Siber Güvenlik Operasyon Merkezi kabilinden çözümlerle ekosistem düşüncesince açılan iş hacmi, 2021'de tahminî 135 milyon TL oldu.

Dijitalleşme Testi ile 1 yılda 63 bin KOBİ'nin sayısal biçim haritası oluşturmasına dayanak noktası sağlandı

Vodafone Business 2021 senesinde KOBİ'lerin sayısal skorunu hesapladı, şimdi müşterek tomar artırım sağlayabilmeleri, operasyonel verimliliklerini artırabilmeleri noktasında biçim fotoğraf raporlar iletti. Dijitalleşme Testi ile bu hizmeti müşterek hamle şimdi öteye haiz platform, işletmelerin dijitalleşmesini sağlayacak gereksinimleri 4 istifham ile anlıyor. Böylece rastgele işletmenin ihtiyacına uygun, dikici usulü kişiselleştirilmiş değişik analizör sunarak hem verimliliklerini artırıyor bununla ortak şimdi müşterek tomar müşteriye ulaşmalarını sağlıyor. Dijitalleşme Testi'ni 1 yılda 63 bin KOBİ doldurdu.

Ücretsiz KOBİ Eğitim Platformu'ndan 165 bin isim yararlandı

2020'nin sonuna akilane yaşama geçirilen KOBİ Eğitim Platformu'nda 2021 yılı süresince e-ticaretten sayısal tarıma, e-ihracattan sayısal pazarlamaya denli nice başlıkta KOBİ'lerin gerekseme duyduğu 100'e andıran bölgede sektörel ve esas eğitimler parasız şekilde verildi. Bugüne denli parasız terbiye platformundan yararlanan müşteri sayısı 165 bin kişiyi buldu. İlk neticelere uyarınca e-ticaret ve sayısal marketing en baş döndürücü yeğleme edilen terbiye kategorileri olurken, E-Ticaret'e Nasıl Başlarım/Yeni Ekonomi ve E-Ticaret, Pazarlamaya Genel Bakış, Müşteriye Erişme Yöntemleri ise en baş döndürücü izlenen terbiye videoları oldu.

KOBİ ve Esnaflarımıza sayısal marketing dayanak noktası paketi ile 36 milyon TL yarar sağlandı

Vodafone Business hem esnaf bununla ortak KOBİ'ler düşüncesince şümullü müşterek dayanak noktası paketi hazırladı. Operatör alıcısı olsun yahut olmasın, dayanak noktası paketinden faydalanmak talip topu topu esnaf ve KOBİ'lere 3 ay süreyle parasız Dijital Pazarlama Danışmanlığı hizmeti sunuldu. Destek paketi kapsamında 100 binin üstünde müracaat fiş ve meydana getirilen hesaplamalara göre, 100 bin esnaf ve KOBİ'nin bu hizmetten yararlanmasıyla 36 milyon TL mesabesinde müşterek faydayı müşterilere parasız sunmuş oldu.

2021 senesinde Vodafone E-Ticaret Hizmet Paketi'nden 365 müşteri faydalandı

Platform, E-Ticaret Hizmet Paketi ile işletmelerin e-ticarete gelmek düşüncesince gerekseme duyduğu rastgele şeyi müşterek tane pakette topladı. Böylece, amaç kitlelerine ve gizil müşterilerine sayısal kanallardan kolay ulaşabilmelerini sağladı. E-Ticaret Hizmet Paketi; düzlük adı, hosting, email, asayiş yedekleme, ifa altyapıları, topu topu yazılım nitelikleri ve kontrol motoru optimizasyonu ile açacak doğrulama e-ticaret sitesi ihdas imkânı veriyor. Ayrıca gene bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de ısmarlama çıktılarını, çizgi im ve izleme numaralarını kendi kendine oluşturarak vakitten kazanıyor. 2021 senesinde E-Ticaret Hizmet paketinden 365 müşteri faydalandı.

TOBB Türkiye 100 Programı'nın destekçisi oldu

Platform, Mart ayında sağlam baş döndürücü projeye imza attığı iş ortağı TOBB ile müşterek kat şimdi güçlerini birleştirdi ve Türkiye'nin en aceleci büyüyen 100 şirketini tespit etmek amacıyla, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğiyle 7'ncisi meydana gelen TOBB Türkiye 100 Programı'na müzahir oldu. Programa 425 KOBİ ve esnaf müracaatta bulundu. Bu süreçte parasız şekilde maruz Dijital Pazarlama Danışmanlığı servisi 100 binin üstünde müracaat aldı. TOBB Türkiye 100 iş birliğiyle, KOBİ'ler düşüncesince 12 milyon TL'ye andıran yarar sunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler