USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tamer’den 'asgari ücret' yorumu: '4 bin TL’nin altında olmamalı'

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında asgari ücretle ilgilendiren olarak, “Asgari ücret 4 bin TL'nin altında olmamalı diyerek düşünüyorum” dedi. Tamer, Kayseri OSB'de meydana getirilen finansal umumi kurulla ilgilendiren kendisine da,

Tamer’den 'asgari ücret' yorumu: '4 bin TL’nin altında olmamalı'
13-11-2021 12:55
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, partisinin il başkanlığında matbuat toplantısı düzenledi. Gündeme bağlı açıklamalarda mevcut Tamer, erdemli aceleci trene değinerek, “1 sorunu alıp meclise taşımanın baş döndürücü manası olmadığını burada tekrardan ifşa buyurmak istiyorum. Bizim erk partisiyiz ve öğür şekilde da tığ yakınma organı değil yakınma alıp çözen yan biziz. Dolayısıyla halkın tamamı dertlerini ve sorunlarını ortadan kaldıracak gene bizleriz. O manada Kayseri halkına rastgele devir yanlarında olduğumuza ve onların emirlerinde olduğumuza da tabir buyurmak istiyorum. Kayseri ile ait bulunan yatırımlarımız bitmeme ediyor. Yüksek aceleci trenin görüşmeleri bitmeme ediyor. Orada harcanacak paranın faizleri ile ait ıvır zıvır anlaşmazlıklar var, onlar görüşülüyor. İnşallah intihap öncesinde erdemli aceleci trenin önemli noktasını atmış oluruz sanarak beklenti ediyoruz” dedi.

Kayseri'de karı hekiminin derman yazmadığı düşüncesince birlikte pestil çeşidinden saldırıya uğramasına bağlı mütekellim Tamer, “Doktor arkadaşıma meydana getirilen saldırıyı uçarı kınıyorum. Bunu onama etmemiz beklenen değil. Özellikle pandemi de sağlıkta şiddetin az buçuk elan hafiflediğini gördük. Seviniyorduk ama bunu pandemiyle bulunduğu ortadadır. Hiçbir doktor, tek afiyet personeli hastasına arka oruçlu davranmaz. Hasta yakınları ihtimal hastalarının vermiş bulunduğu sıkıntıyla ruhsal şekilde ihtimal hakeza yapabilirler ama tek obje doktoru zedelenmek buyurmak düşüncesince birlikte hastalık değildir. Bunun altını çizelim. Bunu yapanlar adamla alakası sıfır insanların bulunduğunu tabir buyurmak istiyorum. Sadece Türkiye'de değil tamamı dünyada birlikte sertlik uydurma konusudur” biçiminde konuştu.

Erciyes Üniversitesi çeşidinden geliştirilen yerel güneş tacı virüs aşısı Turkovac'ın çabuk kullanıl iznini kabul buyurmak düşüncesince başvuruda bulunulacağını dile getiren Milletvekili Tamer, “Bu sene bitmeden inşallah çabuk kullanma iznini kabul buyurmak düşüncesince başvurular olacak. Bu bundan sonra sonuç aşamadır. Son evreye da geldik. Türkiye'de hakeza birlikte aşının yapılıp ortaya çıkması bununla birlikte Kayseri'de olması şişman birlikte gururumuz. Başta rektör hocam peyda buyurmak kıl payı emeği sabık tamamı arkadaşlarımı kutluyorum. Sadece Türkiye değil, mazlum ve donsuz ülkeler, aşıyla on paralık tanışmamış devletler uydurma konusu. Cumhurbaşkanımız da tabir ettiler. İnşallah onlara da çıkar yol olacağız ve bu mevzuyla ait onlara da iane edeceğiz” sanarak konuştu.

Asgari tutara bağlı açıklamalarda da mevcut AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Asgari ücret 4 bin TL'nin altında olmamalı sanarak düşünüyorum. Asgari ücretli kardeşlerimiz her insanın malumu, bildiğimiz şeyler. Şahsi şekilde 4 bin TL'nin altında olmamalı sanarak düşünüyorum” sanarak konuştu.

“Kayseri rahatladı”

Dün meydana getirilen Kayseri OSB'nin finansal umumi kuruluyla ait de mütekellim Tamer, konuşmasını şöyleki tamamladı:
“Biz gene data sanayicimizin baştan sona beraberinde olduk ve olmaya da bitmeme ediyoruz. Hiçbir biçimde onların vermiş bulunduğu oya müdahalemiz ve yan olmamız beklenen değil. AK Parti şekilde bunu yaptık. Yaklaşık birlikte haftadır bakanımız Mehmet Özhaseki şişman güç arasında bu şehre reva birlikte biçimde şahısların yekdiğeri ile çekişmesinden artma elan dimdik birlikte alışveriş arasında çalmak zarfında elinden geleni yaptı. Dün ki meydana getirilen finansal umumi kurulun bu biçimde neticelenmesi da Kayseri yerine muştulu birlikte olaydır.

O manada hayır olsun diyorum. Bundan ahir seçimlerde gelebilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Biz onların iş problemleri, dış satım problemleri ve materyal temini kadar problemlerinde rastgele devir onların beraberinde olduk. Önlerine düşer rastgele yere de gideriz. Onun dışında de oyunuzu şuna verin kadar birlikte tavsiyemiz olmaz. Nitekim de anca oldu. Kayseri rahatladı. Bunu tabir buyurmak lazım. Böyle olması da lazım. Sadece sanayicilerimizi düşüncesince demiyorum, rastgele yerde hakeza olması lazım. Diğer partilerdeki milletvekilleri arkadaşlarımızı da baştan sona pozitif olmaya çalıştım. ‘Gelsinler, önerileri var ise ellerinden tutayım bakanlıklara götüreyim' demiştim. Ne eyvah ki bazı bazı siyaseten ayrımlı biçimde davranıyorlar. Tasvip etmediğimiz davranışlar. Kavganın galibi olmaz. Birlik ve el birliği arasında akım edersek Kayseri'ye hayır oluruz. Yoksa hayır olamayız.”

Ali Göç

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler