USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sosyal plan namına kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda

Gaziantepli iş insanı Hatice Bilginsoy kabilinden toplumsal plan kendisine kurulan ve Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu'nda ismini play-off aşamasına yazdıran Adam Voleybol, Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor.

Sosyal plan namına kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda
07-03-2022 15:35
Gaziantep

Kulüp başkanı Hatice Bilginsoy, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, özellikle dokuma iktisap etmek neredeyse nice bölgede iş hayatında bulunduğunu söyledi.

Çocuklarının sporla uğraşmasının kendisini etkilediğini tamlayan Bilginsoy, "Oğlum sepet topu oynardı ve elimde alıcı ile sekilik sekilik gezdim. Kızım yüzücüydü, onu tefriş etmek düşüncesince de gine sekilik sekilik gezerdim. Yani sekilik tozunu yuttum. Çocuklarımın sporla uğraşması hem benim o heyecanı yaşamamı sağlamış oldu bununla beraber beni spora yönlendirdi." dedi.

Gelecek nesillere spor yönünde ortak kitap artırmak düşüncesince eşiyle kolları sıvadıklarını tabir fail Bilginsoy, "İlk namına ortak takıma destekleyici olduk. Böylelikle sporun art kısmında işe başladık. Sonra eşimle ortak spor kulübü kurmaya değişmeyen verdik. Kızlarla ve hanımlarla ait ne yapabileceğimizi düşünürken, bu ekibi kurduk. evvel 2. Lig'de uğraş ettik ve deneme sahibi olduk. İşin art yönünü ortak elleme öğrendik. Sonra birtakımı takımların bulunmuş olduğu ligdeki oynama hakkının satın alınabildiğini öğrendik. Böyle ortak şansımız oldu. Mardin takımının 1. Lig'de oynama haklarını satın aldık." ifadelerini kullandı.

Bilginsoy, Gaziantep'in hudut şehri olması zımnında birtakımı oyuncuların buraya başlamak istemediğini, problemi buyurmakyürümek düşüncesince ağır icraat yaptıklarını anlatarak, "Kalacak bölgeleri ayarladık, ödemeleri dört dörtlük yaptık. Çok elleme ortak idare teşhir etmek zorundaydık, anca de yaptık. Yurt dışından sınamak düşüncesince aktör aldık. Sonra 'Bize makul değilsiniz.' sanarak gelişememiş gönderdik. Bunu diyebildik. Şu an Amerika ve İtalya'dan oyuncularımız var." sanarak konuştu.

"Sosyal ortak plan namına yola çıktık"

Amaçlarının, sporun coşkusunu ve elleme taraflarını her insana yansıtmak bulunduğunu aktaran Bilginsoy, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"İlk özellikle toplumsal ortak plan namına yola çıktık. 'Kimlere dokunabiliriz?' dedik. Daha çok, 'Kendi şehrimizdeki dezavantajlı alanlarda kızlara ulaşabilir miyiz?' sanarak düşündük. Aslında spor okulu kadar düşünmüştük. Sonra baş döndürücü çelimsiz müddette meraklı ortak gezi başladı. Geçen sene play-off evresinde 3. olduk. Bu sene gine play-off oynamayı garantiledik. Sultanlar Ligi'ne genişlemek düşüncesince önümüzde tek bariyer yok. Biz inandık, grup inandı, site inandı. Sultanlar Ligi, gazi unvanlı bu spor şehrine baş döndürücü yakışacak."

Bilginsoy, bölgede spora bulunan talebin gelişigüzel sabık güneş arttığına dikkati çekerek, "Şunun sözünü veriyorum, önümüzdeki devirde Güneydoğu ve Gaziantep'te en baş döndürücü bu spor izlenecek. Bu heyecanı baş döndürücü hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Doğancı: Takımın gidişatından memnunum

Başantrenör Suphi Doğancı, teşrinisani ayında takıma katıldığını ve dört dörtlük anlamıyla ortak fasile olduklarını dile getirdi.

Takımla ağır ortak kere aldıklarını tamlayan Doğancı, "Takım ekibini değiştirdik. Sistem namına elan doğurgan oynamaya başladık. Bunun meyvelerini aldık. Lig bitmeden play-off evresini garantiledik. Bu planladığımız ortak pozisyondu. Takımın gidişatından memnunum." biçiminde konuştu.

Kız evlatların spora elan ortak tomar özendirilmesi icap ettiğini aktaran Doğancı, "Kız evlatları düşüncesince emniyetsiz ortak fırsat. Bu kentte hakeza ortak fırsatın olması müthiş. Çünkü elleme ve kuvvetli ortak şehir. Bu işten dokunca gören hiç kimseye tanık olmadım. İnşallah Sultanlar Ligi'ne çıkarak merakı buraya toplarsak, kızlarımızın geleceği düşüncesince toy kapılar açım fırsatı olur. Bu sorumlulukla yolumuza bitmeme edeceğiz. Önümüz aydın görünüyor." ifadelerini kullandı.

Doğancı ayrıca, play-off evresindeki geçmiş maçlarına 22 Mart'ta çıkacaklarını ve hazırlıklara başladıklarını laflarına ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler