USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: “Avrupa defterini kapattık artık lige odaklanmalıyız”

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybedilen Ajax maçının arkası sıra meydana getirdiği açıklamada, Avrupa defterini kapattıklarını ve artık lige odaklanmaları icap ettiğini söyledi. Takımın dobra ortak tepki gösterdiğini de anlatım fail Yalçın, “Takımın bi

Sergen Yalçın: “Avrupa defterini kapattık artık lige odaklanmalıyız”
25-11-2021 00:14

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Ajax'a 2-1 yenmiş bulunan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında soruları yanıtladı. Kötü birlikte ayak topu oynamadıklarını anlatım ederek laflarına başlamış bulunan Yalçın, “Mücadeleci, güzel ve beğeni sağlayan birlikte karşılaşma oldu. Oyunun geçmiş yarısında inkisar anları oldu. 1-0'dan sonradan 2. golü bulabilirdik ve rakibin direnci kırılabilirdi. İyi birlikte takımla oynuyorsunuz ve üzerimize geliyorlar. bunun sonucunda 2 gol yiyerek mücadeleden yenmiş ayrıldık ve Avrupa defterini kapattık bugün. Kuralar çekildiğinde bu grupta güzel şeyler yapabileceğimizi düşündük lakin ilkin nice pot hemen sonra istediklerimizi yapamadık. Bizim düşüncesince güzel birlikte devir olmadı. Burada yaşadığımız performanstan çevre üzgünüz lakin meydana getirecek birlikte bilinçlilik yok. Futbolda ara sıra işler dilediğiniz denli gitmiyor. Tekrar dönmemiz lazım. Özellikle ligden bahsediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde filhakika giriş döndürücü şişman hedefler koymuyoruz lakin bu derece biçimsiz hedefler de koymuyoruz. Aşamalar istediğimiz denli gitmedi. Ligde de mıhlı halde gitmiyoruz. Bu seneki performanslar beklentinin altında. Takım adına ve fen kadro adına beklentiye yanıt veremiyoruz. Normale dönmemiz gerekiyor ve kazanmaya alışmamız gerekiyor. Beşiktaş denli oynamamız gerekiyor. Bu konuma gelmemiz düşüncesince çalışıyoruz. Umarım cumartesiden itibaren işler istediğimiz hale döner” ifadelerini kullandı.

“Şu anne derece beklentiyi karşılayamadık”

Beşiktaş taraftarının maçın arkası sıra kendisinden lakırtı vermesini istemesiyle ait de mütekellim Sergen Yalçın, “Keşke benim lakırtı vermemle olsa rastgele şey. Ben filhakika lakırtı veririm. Futbol giriş döndürücü bambaşka birlikte oyun. Tamamen hikmet gücü ve mücadeleye mebni birlikte oyun. Bu yıl degaje birlikte kadromuz var, ümit giriş döndürücü birlikte tomar lakin buna şu anne derece yanıt veremedik. Bugün dubara biçimsiz değildi. Başa giriş birlikte uğraş oldu. Kırılma anları bizim lehimize dönmeyince yenmiş olduk. Bu derece ruh bilimsel sıkıntının zarfında hakeza birlikte dayanım göstermesi bizi bahtiyar etti. Umarım cumartesi de hakeza devam. Öyle düşünüyoruz ve hakeza düş ediyoruz. Umarım bunu başarabiliriz” dedi.

“Bu ortamda hocalık hazırlamaya çalışıyoruz”

Devre ortada ileri uç alanına aktarma isteyip istemediğiyle ait de mütekellim Yalçın, “Şu anda çevrim arası düşüncesince birlikte planlama yapmadık. Batshuayi yoktu ve sakatlıktan döndü. Kenan var, Güven mevcut ve ecnebi kontenjanımız dolu. Kısa müddet zarfında birtanesini gönderip kesinlikle birtanesini alabiliriz. Ekonomi var, Euro aldı başını gidiyor. Şu anda aktarma gerçekleştirmek hazırlop değil. Bizim kadromuz lig düşüncesince yeterli. Bitiricilik mevzusuna gelince, iş o noktada olunca oyuncunun becerisine eksik birlikte gidiş oluyor. Topu oraya derece iletmek de giriş döndürücü önemli. Oynadığımız maçlarda giriş döndürücü şişman şanssızlıklar var. Galatasaray maçında bizim aleyhimize sunulan penaltıyla, Alanya deplasmanında bizim düşüncesince verilmemiş ukubet vuruşu bire birlikte pozisyondu. Bizim maçlarda VAR devreye girmiyor. Televizyon görüntüleri konum bittikten sonradan veriyor. Biz görüntüleri istiyoruz, TFF ve tabi yapılış bizlere “Görüntüleri sildik” diyor. Lehimize verilmemiş kararların görüntüleri konum bittikten sonradan veriliyor. Biz de kenarda umuyoruz ne olduğuna beslemek için. VAR'dan lehimize on paralık değişmeyen çıkmıyor. Denk revan maçlarda, inkisar anlarında tek halde lehimize birlikte değişmeyen çıkmıyor. Konuşmadığımız devir “Hoca başkaldırma etmiyor” diyorlar. Konuşunca ukubet yiyoruz. Böyle birlikte ortamda hocalık hazırlamaya ve kalburüstü olmaya çalışıyoruz. Allah bizlere suhulet versin” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler