USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GABORAS: Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi sektörün merkezi yapacağız

Gayrimenkul Borsası AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Buğa, Türkiye'nin yurt kıymetini adalet etmiş olduğu noktaya çekmek düşüncesince yola çıktıklarını belirterek "Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi yurt sahasının merkezi yapacağız " dedi.

GABORAS: Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi sektörün merkezi yapacağız
23-12-2021 14:14
Istanbul

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, AA'nın Global İletişim Ortağı bulunduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Vizyoner'21 zirvesinde Gayrimenkul Borsası AŞ ile ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul dalının "dijital dünyaya uyum" yeteneğini geliştirdiğini, hem kol paydaşlarının hem yurt alıntı satımlarının dijitale taşınmasıyla hızlı, transparan ve emin ortak ticari ortam ihtiyacının doğduğunu kaydeden Buğa, bundan hakeza kurumların dijitale geçtiği, yevmiye yaşamın rastgele sahasına dijitalin bilgili bulunduğu ortak zamanın başladığını bildirdi.

Buğa, hakeza ortak çağda, coşku uyandıran toy fikirlerin ve maşer yaşamına ekleme bedel sağlayıcı girişimlerin tamamen kazandıracağını kaydederek, şu açıklamalarda bulundu:

"GABORAS da yenilikçi ortak düşün dair geliştirilen ve sürdürülebilir teknolojiye envestisman eden ortak teşebbüs olma durumuna sahip. Bu minvalde son zamanların gerekliliklerini gördük ve dijitalleşmenin yanında getirmiş bulunduğu hızlı, transparan ve emin ortak tecim platformu ihtiyacından hareketle yurt ticaretindeki alım-satım-kiralama ve kiraya bırakma işlemlerini dijitale taşıyarak yurt yatırımcılarının aceleci ve hazırlop ortak biçimde yatırımlarını yönetmelerini sağladık."

"İlk kat yurt ile ilgilendiren topu topu işlemler yegâne ortak noktadan yürütülebiliyor"

Ahmet Buğa, yurt dalının iri veri, bireşimli zeka ve blok zinciri yoluyla düzenlenmesini ve endeksleşmesini hedefleyen GABORAS'ın Türkiye'de "güvenli yurt piyasası" olma vizyonuyla konumlandığını vurguladı.

Bu sene yaşama geçirdikleri GABORAS Gayrimenkul Ticaret Platformu'na yer veren Buğa, şu detayları verdi:

"Bu platformla sektörümüz hızlı, hazırlop ve emin online yurt ticareti ile geçmiş kat tanıştı. Gayrimenkul sektöründe alıcı, satıcı, kiralayan, kiraya veren, hususi taleplerde bulunan, uzlaştırıcı ve ajan yerine toprak düzlük topu topu asıl ve hukuksal insan yahut kuruluşlar, çağ geçmiş kat yurt ile ilgilendiren topu topu işlemlerini yegâne ortak noktadan ve şümullü yerine www.gaboras.com.tr üstünden yürütebiliyor. Türkiye'nin geçmiş şümullü yurt tecim platformunu kurarak proptech teknolojilerine liderlik ediyoruz."

"Türkiye'yi evren yurt piyasasının merkezi geçirmek düşüncesince yola çıktık"

GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Buğa, sayısal uygulayım bilimi ve zeki kontratlarla yurt ticaretine düzenlilik sağlayarak gayrimenkulleri degaje kitleler düşüncesince söylenegelmiş envestisman boyutuna taşıdıklarını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu noktada Türkiye yurt piyasasını arsıulusal envestisman düşüncesince emin kılarak Türkiye'nin yurt kıymetini adalet etmiş bulunduğu noktaya geçirmek ve akıllıca devletlerde GABORAS'ı kurarak Türkiye'yi evren yurt piyasasının ve finansmanının merkezi geçirmek düşüncesince yola çıktık. Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi yurt piyasasının merkezi yapacağız. Bu doğrultuda sayısal uygulayım bilimi ve yerinden arama ile gayrimenkulün bedel bileşenlerini kusursuz ve akıllıca yerine belirleme ederek TKGM Web Tapu ve Takas Bank Tapu Takas Sistemi ile emin adanmış ve isticar mekanizması kurduk. Dijital ifa teknolojileri ile icar ve taksitli ödemelerin uçtan kuyruk sokumu kemiği takibini sağlıyoruz."

Buğa, tecim sigortası ile yurt yatırımcılarının zararının tazmin edilmesini sağlarken, çevre yatırımcılarının türel güvenliğini bilirkişi arabuluculuk ve GABORAS Tahkim Merkezi ile çalışan ve aceleci ortak biçimde cins kıldıklarını anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler