USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak İnce: 'Barcelona hayalim var'

Altınordu'dan Almanya BundesLiga ekiplerinden Arminia Bielefeld'e aktarma bulunan Burak İnce, Almanya'da kendini kanıtladıktan sonraları hayalinin Avrupa'nın şişman kulüplerine değerlendirmek istediğini söyledi. Burak İnce, "Barcelona hayalim var. Küçüklüğümden buyana Barcelo

Burak İnce: 'Barcelona hayalim var'
11-11-2021 19:05

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Burak'ın Türk futbolunun alım çalım olacağını söyledi.
Altınordu, altyapısından yetiştirdiği ve Arminia Bielefeld takımına para aktarımı bulunan 17 yaşındaki mutedil meydan oyuncusu Burak İnce düşüncesince Torbalı Metin Oktay Tesisleri'nde veda töreni düzenledi. Törene, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yüksekokul antrenörleri, aktörleri ve aşırı sayıda matbuat çalışanı katıldı.

Burak İnce: "Barcelona hayalim var"

Törende mütekellim Burak İnce, aşırı bahtiyar bulunduğunu belirterek, "Hayalim bulunan ortak lige gidiyorum. Küçük yaştan buyana gayem aşırı yüksekti. Ailem, hocalarım ve dostlarım bana rastgele daim güvendiler. Başkanım bana aşırı güvendi. Onların itimatını boşa çıkarmayacağım. Herkese aşırı teşekkürname ediyorum. Öncelikle kendimi Almanya'da tanıtlamak istiyorum. Arminia Bielefeld ekibi bana aşırı güveniyor. Orada doyurmak olacağıma inanıyorum. Benim Barcelona hayalim var. Küçüklüğümden buyana Barcelona'yı izliyorum ve Lionel Messi hayranıyım. Genç arkadaşlarıma tavsiyem şu; aşırı çalışsınlar, hususi düzentileme yapsınlar ve hedeflerini efdal tutsunlar. Ayakta kalabilmek düşüncesince çelimli edinmek gerekiyor. Oyun stilime benzediği düşüncesince Ziyech ve Mahrez'i izliyorum. Genellikle mutedil meydan ve taraf oyuncularını izliyorum. A Milli Takım'a gitmeyi aşırı isterim, fakat henüz zamanımın bulunduğunu düşünüyorum" dedi. Genç futbolcu, 6 ve 8 numarada oynamayı yeğleme ettiğini söyleyerek, Altınordu'da öğrendiği çağcıl ayak topu sebebiyle Almanya'da zorlanmayacağını tabir etti.

Başkan Özkan: "Biz bu toprakların çocuklarına güveniyoruz"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Burak'ın transferinden çevre aşırı bahtiyar bulunduğunu söyledi. Özkan, “Türkiye'nin 32 milyon genci var. Bu gençlerin önünü açmak, olanak sağlamak, bedel özgülemek ve henüz elleme yarınlar alıştırmak bizlerin görevi. O gençlere ne veriliyorsa o çoluk soy sop de yetişkinliklerin de onu verecek. A takımımız da tek devir ecnebi oynatmadık oynatmayacağız da. Biz bu toprakların çocuklarına güveniyoruz. Burak İnce ile 6 senedir beraberiz. Burak'ı önceki gördüğümde onun uç ortak aktör olacağının farkına varmıştım. Genç ulusal takımlarda başta Avrupa'da elleme maçlar çıkardı. Hüseyin hocamız ona A takımda arazi verdi. Skora bulaşık fail ecnebi oyuncuların ortak tomar olması dolayısıyla 1'inci Lig çatırtılı ortak kütle oldu. Burak o ligde ayakta kaldı. Burak 20 Ocak'ta 18 yaşını bitirecek. Burak acemilik kısmının ortak tarafını Almanya'da geçirecek ve kalfalığa geçecek" sanarak konuştu.

"Burak, Türk futbolunun elçisi olacak"

Burak İnce'ye aşırı güvendiğini kail Başkan Özkan, "Verdiğimiz pakt de Burak'ın kıymetini biliyor. Burak buradakinden henüz ortak tomar gelişecek. Bu para aktarımı Burak düşüncesince aşırı elleme olacak. Bir yanım üzgün. Burak'ı henüz ati yaşlarda da gönderebilirdim. Ancak Burak düşüncesince tarihi gelmişti. Burak Almanya'da henüz elleme ortak eğitimle, henüz elleme ortak ayak topu kültürüyle kendini geliştirecek. Burak'a 37-38 yaşına denli sakatlıksız ortak ayak topu hayat diliyorum. Burak, Türk futbolunun elçisi olacak, gururumuz olacak. Burak gerçekte İtalya'da ortak takıma gidecekti fakat sonuç anda sportif yönetmen değişikliği dolayısıyla olmadı. İyi ki Almanya oldu. Bizim rastgele sene 2 milyon Euro eksiğimiz var. Her sene 2 milyon Euro kazanacak para aktarımı yapmamız lazım. Biz rastgele saat aktör çıkarmak zorundayız. Bu manada aşırı çalışıyoruz. Bizde hususi düzentileme aşırı önemli. Yaş büyüdükçe hususi düzentileme yapılmıyor. hususi düzentileme yapıldıkça oyuncunun gelişimi sağlanır" ifadelerini konuştu.

"Burak'ı alırken aşırı altın dü oyuncumuzu verdik"

Burak'ın Altınordu'ya getirilme öyküsünü de anlayan Özkan, laflarını şöyleki sürdürdü:
"Burak'ı gördüğümde gözlerim bakı taşı denli açıldı. Taylan Antalyalı'yı da gördüğümde bire ortak şeyi hissettim. Burak düşüncesince 'bu bebek ayrımlı ortak çocuk' dedim. Ben öğrendim ki Burak'ı hacısı hocası biliyormuş. Burak düşüncesince sezdirmeden ortak turnuva düzenleme ettim. Burak'ı turnuvanın en elleme oyuncusu seçtim. 'Keşke sen Altınordu'ya gelsen' dedim. O da küçüktü, bana uydurma verdi. Burak'ın karşılığında Manisaspor'a dü A grup oyuncusu verdik. Biri Mertan, bir tanesi Ozan Sol'du. Burak'ı alırken aşırı altın dü oyuncumuzu verdik."

Teknik yönetmen Hüseyin Eroğlu: "Burak'ı hususi kabiliyetleri ön plana çıkardı”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise akademilerinden Avrupa'ya revan oyuncuların menfaatlerini gururlandırdığını ve Burak İnce'nin de Bundesliga'ya doyurmak olacağını tabir ederek, "Burak düşüncesince A takıma doğmak aşırı önemliydi. Burak, U15 kategorisinden 1'inci Lig'de müddet almaya başladı. Burak yaşayarak bazısı şeyleri öğrendi. Burak'ı hususi kabiliyetleri ön plana çıkardı. Avrupa'da oynadığı maçlar aşırı ehemmiyetli oldu. Burak aşırı çalıştı, aşırı efor sarfiyat etti. 1'inci Lig'de Burak'ın almış olduğu müddet az ortak müddet değil. Bundesliga takımlarının Burak'ı strateji etmesi ve para aktarımı etmesi çivi başına ortak olay. Burak'la ilgilendiren planlarını yapıyorlardır. Burak'la elleme hatırat yaşadık. Ona aşırı mücahede harcandı. Onunla alım çalım duyuyoruz. Futbolda torpido bot yoktur. Futbolcu kabiliyetleriyle kendini gösteriyorsa uzayda bile oynayabilir. Burak'ın uğrunda aşırı müddet var. Burak gelecekte kardeşlerine aşırı elleme kalıp olacaktır. Burak filhakika hususi oyuncuydu" dedi.

Eroğlu, sonuç kendisine dinç oyunculara sonuna denli emin kızarmak icap ettiğini ve bu saat kadrolarına 19 öz pınar oyuncunun geldiğini vurguladı.

Salih Yılmazsoy - Ali Gözeten

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler