USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

9 yıldır taşıdığı tümör başarılı operasyonla alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 9 yıldır şah damarında tümör bulunan, nice hastanede ameliyatı riskli bulunduğu söylenen İbrahim Gemici, ilçedeki hususi ortak hastanede geçirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

9 yıldır taşıdığı tümör başarılı operasyonla alındı
17-12-2021 21:39

2012 senesinde boynunda şişik oluşan İbrahim Gemici, felah araştırmak düşüncesince nice hastaneye başvurdu. Gittiği şişman şehirlerdeki hastanelerde fark problemine derman bulamayan Gemici, gazetelerde Kdz. Ereğli'de mevcut hususi birlikte hastanede fariza özne Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Ali Kemal Gür'ün bire birlikte haldeki birlikte hastayı faaliyetler ederek sağlığına kavuşturduğu haberini okudu. Bunun hesabına hastaneye başvuran İbrahim Gemici, meydana getirilen incelemelerin peşi sıra Doç. Dr. Gür ve kadrosunun gerçekleştirdiği başarı birlikte operasyonla şah damarındaki tümörün alınmasıyla sağlığına kavuştu.

“Tecrübe müstelzim birlikte cerrahi müdahale”

Hastayı taburcu etmeden evvela yatmış bulunduğu servis odasında akıbet kontrollerini meydana getiren Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Gür, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hastanın kendilerine boynundaki şişik şikayeti ile başvurduğunu tamlayan Doç. Dr. Gür, “Açıkçası ego de görür görmez az buçuk şaşırdım zira sol tarafta mandalina büyüklüğünde ağırbaşlı birlikte şişkinliği vardı. Bu mevzuda defaatle doktora gittiğini ancak rastgele ne birlikte engelleme yapılamadığını anlattı bize. Hastamız da bizi gazetede görmüş, o biçimde bizlere ulaştı ve baş döndürücü şükür ameliyatını yaptık. İnşallah bugün yahut erte taburcu etmeyi düşünüyoruz. Şah damarında birlikte tümör vardı onu çıkardık. Yaklaşık 6 buçuk santimdi bu tümör. 2 devir evvela ameliyatla çıkarttık birlikte devir hastamızı dip bakımda tuttuk devrisi günde servise çıkarttık. Şu an düşüncesince birlikte sıkıntımız namevcut inşallah taburcu etmeyi düşünüyoruz. Ortalama 2 vakit sürdü ameliyat. Şah damarının ortasında bulunduğu düşüncesince az buçuk kanamalı birlikte hastalıktır. O nedenden dolayı de sınama müstelzim birlikte faaliyetler bulunduğu düşüncesince bir aşırı hekim baş döndürücü yakınlaşmak istemez. Özellikle kulak-burun-boğaz ve önsezi doğa cerrahisinin gerçekleştirmek istemediği birlikte ameliyattır. Hasta da filhakika bizlere o şikayetle geldi, tahminî 5-6 yıldır İzmir, Ankara, İstanbul dolaşmış ancak cesurluk edilemediği düşüncesince düpedüz parasız bizlere geldi. Biz de ameliyatını yaptık. Bir problemimiz namevcut şu anda” dedi.

9 yıldır derman yıldır derman arıyordu

9 yıl sonraları Sağlığına munsap İbrahim Gemici de 2012 yılından bu yana bu hastalıkla uğraştığını ve nice hastanede namına engelleme yapılamadığını anlatım etti. Neredeyse başvurmadığı sayrılarevi kalmadığını dile getiren Gemici, “Hastalığımı öğrendiğimde Zonguldak, Düzce, Kocaeli'ye gittim geçmiş şekilde ve bütünü hakeza birlikte ameliyatı etme şansımız namevcut dediler. Geçenlerde de burada birlikte sav okudum, hocamızın hakeza birlikte ameliyatı reşit ego inanamadım tabii. Böyle birlikte ameliyatı ego oralarda yapamadım burada olabilir mu dedim kendimce. Geldim hocam o denli dört dörtlük konuştu ki benimle ego korkuyordum bu ameliyattan tek benimle konuşunca ikiz eş geldim. 20 devir ha benim buraya başvuralı, hocam bu tümörü alırız sen on paralık haşyet dedi, birlikte filmlerine bakalım dedi. Hocam filmleri inceledi ‘seni faaliyetler yapabiliriz' dedi. Başka hastalıklarım da bulunduğu düşüncesince öteki doktorlarda kontrollerimi yaptı. Sonra ameliyatımızı olduk, baş döndürücü iyiyim şimdi. Ağrım, sızım tek şeyim yok. 9 yıldır çözülemeyen hastalığımı Ali Kemal hocamız bozulmamış olsun çözdü” diyerek konuştu.
Gemici, otama süreci süresince namına gösteriden ilgiden çevre sayrılarevi yönetimi, doktorları ve hemşirelere teşekkürname etti.

“İlkleri yapmanın gururunu yaşıyoruz”

Hastane Başhekimi Nevzat Çimenoğu da, Gemici'yi sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dr. Çimenoğlu, “Doktorlarımızın başarılarıyla alım çalım duyuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Alp Demir Zorlu'nun bizlere sağlamış bulunduğu imkanlarla tığ de bunları değerlendirip henüz güzel neler yapabiliriz diyerek çalışıyoruz. Bu birlikte grup işidir. Bu ekibin başlangıcında da Doçent Doktor Ali Kemal Gür hocamız var. Hocamız da hakkıyla önsezi doğa dair nice başarılı işlere imza atıyor. Anestezi Doktorumuz Uzman Hakan Ateş hocamızın da baş döndürücü şişman emeği mevcut bu işte. Biz elimizden geleni gerçekleştirmek istiyoruz. Ereğli'de ilkleri gerçekleştirmek istiyoruz ve devamını da bildirmek istiyoruz. Bu çor baş döndürücü fazla bulunmaz tanıdık birlikte hastalık. Biz bire birlikte hastalıkla geçmiş hastamız ulaştığında baş döndürücü şaşırmıştık, ameliyatını yapmıştık ve tığ bunun duyurusunu yapmıştık. Kardeşimiz de birlikte devir elinde gazeteyle geldi çaker de bu hastalıktan mevcut diye, baş döndürücü şaşırdık o devir dü pare yukarı caba gelmesine. Bölgemizde bire birlikte rahatsızlığı bulunan yurttaşlar mevcut ise onlara da elimizden mevrut biçimde araştırma görevlisi edinmek isteriz” ifadelerine toprak verdi.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler