Ekonomi

Yurtiçi Kargo 18’inci Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yaptı

Kasım ayında gerçekleşecek koyu kampanya devri öncesinde yatırımlarını hızlandıran Yurtiçi Kargo, Ankara'da acemi müşterek semt müdürlüğünün açılışını gerçekleştirdi. Yeni oluşturulan Başkent Bölge Müdürlüğü ile firmanın Ankara'daki semt müdürlüğü sayısı

Yurtiçi Kargo 18’inci Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yaptı
08-11-2021 17:23

Ekim ayında İstanbul Esenyurt'ta Türkiye'nin en iri otomasyonlu nakil merkezlerinden birinin açılışını yaparak firmanın atama kapasitesini de ağır seviyede zait Yurtiçi Kargo, yatırımlarına gayret kesmeden bitmeme ediyor. Pandemi devri ile beraberce kalan kargo gereksinimi karşısında acemi açılanlarla beraberce binden aşkın ünite sayısına vasıl ve personel sayısı da 18 bini aşan kargo şirketi, Ankara'daki acemi semt müdürlüğünün açılışını Arıkanlı Holding Genel Koordinatörü Hakan Subaşı ve Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol'un katılımıyla gerçekleştirdi.

“Kapasitemizi artıracak yatırımlara gayret verdik”
Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, Başkent Bölge Müdürlüğü'nün açılışında meydana getirdiği konuşmada, “Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin standardını artırmayı değme devir müşterek numara vazifemiz şekilde görerek yatırımlarımıza taraf veriyoruz. Bu amaçla sonuç dü yılda yaptığımız yatırımları hızlandırarak kapasitemizi kısaca dü katına çıkardık” dedi.

Yeni semt müdürlüğü ile beraberce ünite sayısını ve istihdam ettikleri personel sayısını da artırmayı sürdüreceklerini tabir fail Önyol, “Pandemi döneminden öncesine nazaran ikametgâh bölgelerindeki kargo yoğunluğu ehemmiyetli miktarda çoğalma gösterdi. Biz de iştirak şekilde bu alanlardaki ünite sayımızı açık açık tezyit çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkent Bölge Müdürlüğü'müzün ferahlama sonucu da bu amaçla operasyonlarımızı geliştirmemiz hesabına iri ehemmiyet taşıyor” biçiminde konuştu.

Şirket yatırımlarının bitmeme edeceğine yer veren Önyol laflarını şu halde sürdürdü:
“Geçtiğimiz ay İstanbul'da açılışını gerçekleştirdiğimiz acemi nakil merkezimizle Türkiye'nin en iri Avrupa'nın ise mahdut özişler sistemine cemaat nakil merkezini ülkemize kazandırdık. Salgının Türkiye'de ortaya çıkmasının peşi sıra endamsız müşterek müddet sonradan harekete geçerek aylar içinde Teslimat Noktaları, YK Plus Parça Başı Dağıtım Sistemleri, Akıllı Kargo Dolapları, Kontrol Sende kadar nice projeyi yaşama geçirdik.
Elbette bunlar bizim düşüncesince ehliyetli değil. Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin standardını tasarruf etmek şartıyla yatırımlarımıza gayret kesmeden bitmeme edeceğiz. İstanbul'da oluşturulan otomasyonlu nakil merkezimizin haricinde bulunan nakil merkezlerimizde de tahavvül başlattık. Dosya sorterlarımız kimi nakil merkezlerinde misyon vermeye başladı, bu projeleri bitmeme ettirerek hepsi nakil merkezlerimizin dönüşümünü gerçekleştirerek kapasitemizi şimdi yukarılara çıkaracağız.”

Arıkanlı Holding Genel Koordinatörü Hakan Subaşı ise şu halde konuştu:
“Bu iyi günde aranızda olduğum düşüncesince bahtiyar ve gururluyum. Yeni oluşturulan Başkent Bölge Müdürlüğümüz ile Yurtiçi Kargo'nun başarılarına yenilerini ekleyeceğine güvencem tamdır. Yeni semt müdürlüğümüzün şirketimize iyi olmasını dilek ediyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?