Spor

Vitor Pereira: 'Şampiyon olmak isteyen bir dizi böyle hatalar yapmamalı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 yenik oldukları karşılaşmanın peşi sıra icra ettiği açıklamada, "Şampiyon olmak isteyen bir dizi böyle hatalar yapmamalı" dedi. İstifa problemlerine da karşılık verici Pereira, "Bu özellik gazetecile

Vitor Pereira: 'Şampiyon olmak isteyen bir dizi böyle hatalar yapmamalı'
14-12-2021 00:20

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'ne 3-2 yenmiş oldu. Bu neticeyle ligde beşinci mağlubiyetini düzlük Fenerbahçe 27 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 21'e çıkardı. Müsabakadan sonradan matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, beklemedikleri ve tek istemedikleri bir kaybetme aldıklarını söyleyerek kalbi kırık olduklarını vurguladı.

"Kendi hastalarımızla yenmiş olduk"

Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında değerlendirmelerde mevcut Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bu maçı doğrultmak düşüncesince hazırlanmıştık. Bu ölçüde olmaması müstelzim bir hatayla geriye düştük. Birinci golü yedikten sonradan savaştık beraberliği yakaladık. İkinci golü ararken gine bir hatadan ikinci golü yedik. Sonrasında el birliği golünü attık. Ama gine bir hatadan üçüncü golü yedik. Bu ölçüde bir takımın yapmaması müstelzim hatalar yaptık. Yaptığımız ferdî hataların sebebini ego de anlayamıyorum. Şampiyon olmak isteyen bir takımın bu fırsatları kaçırmaması gerekir" dedi.

"İstifa konusu gazetecilerle konuşulacak bir madde değil"

Bir gazetecinin istifa sorusuna da karşılık verici Pereira, “İstifa sonucu gazetecilerle konuşulacak bir madde değildir” dedi.

"Takım bitkin değildi, fırsatları değerlendiremedik"

Avrupa dönüşü yaşanmış olan nokta kayıplarına da yer veren Pereira, "Ben bugünkü nokta kaybının Avrupa maçıyla bir hevesi bulunduğunu düşünmüyorum. Çünkü takımım bitkin değildi. Fırsatlarda bulduk fakat değerlendiremedik" sanarak konuştu.

Said Vakkas Yağcı - Lider Olgun - Ahmet Demir

İLGİLİ HABER
Fenerbahçe Gaziantep deplasmanında kayıp Fenerbahçe Gaziantep deplasmanında kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?