Gündem

Sunucu Melissa Bağcı: 'İstesek de istemesek de hepimiz siyasetin bir parçasıyız'

Siyaset programlarının dinç yüzü Melissa Bağcı, rastgele alışveriş siyaset arenasının ehemmiyetli isimlerini “Akılda Kalsın” stüdyosunda ağırlıyor. Öğrencilik yıllarından buyana siyasete dikkat duyduğunu kail değerli sunucu, “İstesek de istemesek de hepimiz siyasetin b

Sunucu Melissa Bağcı: 'İstesek de istemesek de hepimiz siyasetin bir parçasıyız'
07-03-2022 10:17

Melissa Bağcı, tahminî 1 senedir millî bir göstergeç kanalında gösterilen “Akılda Kalsın” programıyla peyrev karşısına çıkıyor. Her piyasa sayaç 12.00'de ekrana mevrut programda siyaset dünyasının önde mevrut isimlerini ağırlan 27 yaşındaki güre sunucu, gündemin öne çıkan başlıklarını konuklarıyla beraberce değerlendiriyor. Başarılı sunuculuğunun yanı esna gündeme bağlı belirleme ve yorumlarıyla da dikkatleri üstünde çekici Melissa Bağcı, tilmizlik yıllarından beri siyaset yaşamına derin alaka duyduğunu söyledi.

''Hepimiz siyasetin bir parçasıyız.”
“Ülkece siyasete hususi bir ilgimiz var” diyen Bağcı, şu şekilde konuştu:
“Türkiye'de canlı değme birey, istese de istemese de siyasetin bir parçası. Jeopolitik konumumuz gereği ülkemizin çevresinde yaşanmış olan hepsi siyasal gelişmeler, bizim günce yaşamlarımızı da etkiliyor. Haliyle hepimiz siyasetle ilgileniyor, bu dünyanın bir parçası oluyoruz. Şunu da ferah ferah söyleyebilirim; Türkiye'de siyasetin yaşı yok. Çocukların güçlü yurt gündemine bağlı bilgisi, yorumu var.”

Melissa Bağcı, siyaset programı hazırlamanın zorluklarına da değinerek, ''Ekranda izleyiciyle buluşan değme izlence hizmet icap ediyor tabii. Ancak siyaset programlarının baş döndürücü elan şişman mesai ve hizmet istediğini söyleyebilirim. Çünkü sunucunun sadece gündeme hükümran olması ehliyetli bir hasiyet değil. Aynı sürede işleyeceği mevzunun geçmişi karşı araştırı yapmalı, ağırlayacağı konukla ait de hepsi detaylara bilge olmalı. Ben değme neşriyat düşüncesince günlerce ön tedbir yapıyor, makaleler okuyup muayeneleri inceliyorum. 1 saatlik izlence düşüncesince minimum 10 sayaç tedbir yaptığım oluyor. ‘Akılda Kalsın' önceki programım ve önceki heyecanım olduğu için benim düşüncesince baş döndürücü kıymetli. Birlikte büyüyoruz diyebilirim'' diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?