Spor

Saadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı

İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde mütekellim Sadettin Saran, Fenerbahçe kongresinde başkanlığa aday olacağını söyledi.

Saadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı
17-12-2021 22:08
Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde Fenerbahçe ile ilişik açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin birlikte ahir kongresinde başkanlığa aday alacağını tamlayan Sadettin Saran, yılgı seçimlere dirlik bulunduğunu da söyledi. Saran, "Fenerbahçe'nin hali elan dobra olabilir, anca de olacaktır. Bana doğacak olursak, ego tek devir saklamadım, yönetime gelirken de hepsi kendini tanıtıyor, aşırı heyecanlılar becerikli oldukları için. Ben en gençleriydim idare kurulunda. 'Ya hayır olamazsam' sanarak düşünüyordum. Fenerbahçe bana aşırı nesne kattı. Ben, 'bir devir hayalim Fenerbahçe başkanlığı' demiştim. 'Ya anca nesne diyoruz mi, başkan kusur anlar' dediler.

Buraya gelip de hayalim bu değil buyurmak sahtekarlık olur. Bu benim hayalim. Ben ferda gayrı devir başkan olursam da etrafımda imgesel riyaset bulunan insanoğlu istiyorum. Benden sonradan onların dobra başkan olması düşüncesince elimden geleni yaparım. Birincisi Fenerbahçe başkanlığı hayalim. İkincisi ise yılgı umumi kurullara karşıyım. Onu oportünizm yerine görüyorum, bu esas Fenerbahçelilik değil. Ortalarda işler biçimsiz gittiğinde birlikte demecim kaçınan ancak şurası sizlerle paylaşayım, birlikte ahir düzgülü kongrede aday olacağım. Her nesne değişir, Fenerbahçe şampiyonluğa giderse aday olmam. Ancak bu şerait hakeza bitmeme ederse olacağım" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?