Gündem

Kayseri kahraman kadını arıyor

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde okuldan dönen 9 yaşındaki Umut Alaca, namına hücumcu köpeklerin arasından yoldan sabık ortak kadın kabilinden kurtarılmıştı. Umut'un babası Ferit Alaca; "Allah razı olsun o hatun yetişmese bebek ihtimal henüz da biçimsiz olabilirdi. Allah razı o

Kayseri kahraman kadını arıyor
17-12-2021 20:59

Dün Yavuzlar Mahallesi bölge pazarı yöresinde meydana mevrut vakada 9 yaşındaki Umut Alaca; okuldan eve döndüğü tam avare 4 köpeğin saldırısına uğradı.

Yere düşerek köpeklerin ortada küsurat Umut, o tam yoldan güzeşte müşterek kadın çeşidinden kurtarıldı. Umut, vücudunun ayrışık yerlerinden yaralanırken, yaşamış olduğu olağanüstü anları saniye saniye asayiş kameralarınca kaydedilmişti.

Kahraman kadın aranıyor

Yaşadığı olağanüstü anlarını özetleyen Umut Alaca; "Ağabeyimle okula gidiyordum. Ağabeyim beni okula bıraktı. Sonra eve geliyordum, köpekleri gördüm ve kaçmaya çalıştım. Üzerime saldırdılar, sonraları da ısırdılar" dedi.
Baba Ferit Alaca ise oğlunu kurtaran hanıma seslenerek, "Sabah bebek okula giderken maatteessüf mutsuz müşterek fenomen yaşadık. Keşke olmasaydı, iri müşterek acı. Allah razı olsun komşumuzdan. evvel Allah, sonraları komşumuz çeşidinden çocuğumuz vareste oldu. İnşallah müşterek başkasının başına gelmez. Saldırıda bacağından ısırmışlar. Allah'tan çok sürmemiş. Allah razı olsun o kadın yetişmese bebek ihtimal şimdi da çirkin olabilirdi. Kurtaran bayanı bilmiyoruz. Allah razı olsun. Buradan sesleniyorum, duyarlı ve görürse Allah razı olsun. Ona minnettarım" halinde konuştu.

Turan Bulut
 

İLGİLİ HABER
Köpeklerin saldırmış olduğu evladı canı pahasına kurtardı Köpeklerin saldırmış olduğu evladı canı pahasına kurtardı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?