Yaşam

Hacca görmek düşüncesince biriktirdiği parayı evlatların tedavisi düşüncesince bağışladı

Eskişehir'de eşini kanserden kaybeden ve kendisi de sütun kanseri tedavisinin arkası sıra rahatsızlığı atlatan ve keyif sorunları zımnında hacca gidemeyen Kıymet Üstündağ, ibadeti düşüncesince biriktirdiği parayı kanser tedavisi gören kollar düşüncesince bağışladı.

Hacca görmek düşüncesince biriktirdiği parayı evlatların tedavisi düşüncesince bağışladı
28-09-2021 21:18
Eskişehir

Eskişehir'de canlı 80 yaşındaki Kıymet Üstündağ, gazetecilere, 1985 senesinde benzeri Ahmet Üstündağ'ı akciğer kanseri dolayısıyla kaybettiğini belirterek, sahn arkadaşının peşi sıra 1994 senesinde sütun kanserine yakalandığını kaydetti.

Gördüğü tedavilerle kanseri yendiğini özetleyen Üstündağ, şunları söyledi:

"Bağış gerçekleştirmek beni baş döndürücü bahtiyar ediyor. Hacca değerlendirmek istedim lakin nice hastalığım var. Kalp doktorum gitmeme izin etmedi. Bu mevki anca birlikte mevki ki tanım edilemez. Kanser hastası yavrularımıza Allah onma versin. Bütün dualarımız onlara olsun. Ben baş döndürücü mutluyum. Yardım etmesini baş döndürücü seviyorum. Herkese referans ederim."

Gerekli işlemleri tamamladıktan sonraları birikimini affeden Kıymet Üstündağ ve benzeri Ahmet Üstündağ'ın isimleri, ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde mevcut dü odaya verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?