Gündem

Duygulandıran karşılama ile Türkiye’yi ağlatan Muharrem öğretmen kansere yenildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kanser tedavisi zımnında 8 ay ayrı kalmış olduğu öğrencilerinin içli sürprizi esnasında tamamı Türkiye'yi ağlatan coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, kansere aşınmış düştü.

Duygulandıran karşılama ile Türkiye’yi ağlatan Muharrem öğretmen kansere yenildi
21-11-2021 15:10

2019 senesinde kanser tanısı konulmasının peşi sıra 8 ay süresince otama gören ve bu müddet içinde öğrencilerinden ayrı küsurat Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, 8 maaş aranın peşi sıra okuluna döndüğünde ona içli müşterek şaşırtı hazırlayan öğrencileri çeşidinden balonlar, konfetiler, iltifatlar ve muhabbet gösterileri ile karşılanmıştı.

Çok sevilmiş olduğu öğrencileri ile baştan müşterek arada olacak olmanın verdiği mutluluğu meslek yöneticileri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşan Muharrem öğretmen, kanserin bedeninde bambaşka organlarına da yayılma etmesi zımnında yaşamını kaybetti.

Muharrem öğretmenin vefatı zımnında Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziyet mesajı yayımladı. Mesajda, “Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu ölüm etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesine, yakınlarına ve yetişek camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.

Serdar Şahin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?