Ekonomi

BDDK'den gerçek olmayan hesaplar ile ait açıklama

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK), içtimai iletişim araçları platformlarında gurur logosu ve ismiyle açılan gerçek olmayan hesaplara değer edilmemesi gerektiği bildirildi.

BDDK'den gerçek olmayan hesaplar ile ait açıklama
15-12-2021 17:50
İstanbul

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) meydana getirilen açıklamada, kurumun genel ağ adresinin www.bddk.org.tr bulunduğu ve rastgele ortak hareketli uygulamasının olmadığı belirtildi.

Kurumdan meydana getirilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kurumumuz tek halde telefon, e-posta, genel ağ sitesi yahut bambaşka ortamlarda şahsi bilim istem etmemektedir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun resmi içtimai komünikasyon araçları hesapları, Twitter: https://twitter.com/BDDKResmi, Instagram: https://www.instagram.com/bddkresmi/, Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bddkresmi/ adresleridir."

Kurumun Twitter adresinde de BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in mevzuya bağlı açıklamasına arazi verildi. Akben açıklamasında, "Kurumsal enformasyon kanalları üstünden kamuoyunun akla yatkın halde bilgilendirilmesi üzere oluşturulan içtimai komünikasyon araçları hesaplarımız haricinde kurumumuz logosu ve ismiyle oluşturulan gerçek olmayan içtimai komünikasyon araçları hesaplarına öz saygı edilmemesi ehemmiyet bildirme etmektedir." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?