Politika

AK Parti'li Kılıç, İBB'nin Çırağan Caddesi'ndeki fidan kesimine aksülamel gösterdi

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç, "Bu ağaçlar bölgenin zamanı ve kültürel dokusuna nakşedilmiş birer elmas konumundaydı. Her zamanki beceriksizlikleri ve iş bilmezlikleriyle bu mücevherlere de erbap çıkamadılar." dedi.

AK Parti'li Kılıç, İBB'nin Çırağan Caddesi'ndeki fidan kesimine aksülamel gösterdi
17-03-2022 18:03
TBMM

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Çırağan Caddesi'ndeki çınar ağaçlarını kesmesine aksülamel göstererek "Bu ağaçlar bölgenin zamanı ve kültürel dokusuna nakşedilmiş birer elmas konumundaydı. Her zamanki beceriksizlikleri ve iş bilmezlikleriyle bu mücevherlere de ehil çıkamadılar." dedi.

Kılıç, Mecliste düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısında, birlikte belediyeden beklenenlerin en önce hata bölgesine sakıt hizmetleri hesabına getirmesi, şehre bedel katması, kentte yaşayanların avlu standardını artırması, kentin tarihi, tabii güzelliklerini korunum etmesi bulunduğunu vurguladı. Kılıç, "Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi bırakın İstanbul'a bedel katmak, İstanbul’un derinlemesine senelerdir ehil bulunduğu güzellikleri üstelik korumaktan acizdir." dedi.

Antalya Diplomasi Forumu'na yer veren Kılıç, Forum'un, Birleşmiş Milletlere (BM) benzeri birlikte müstevi sağladığını şişman birlikte mutlulukla gördüklerini anlatım etti.

Kılıç, "Siyaset, bilim, iş ve halkoyu halkaları Antalya'da bu bekçi bakımından kesişti. Afrika, Asya-Pasifik, Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu, Balkanlar, Güney Kafkasya ve kendiliğinden Ukrayna odağa alındı. Elbette bulunan vaziyette Rusya-Ukrayna Dışişleri Bakanlarının toplantısı forumun en ehemmiyetli zirvelerindendi. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seyrettiğimiz düzgün aut yöntem yardımıyla elden yanı başımızda meydana mevrut ve dört başı mamur dünyanın yakından izleme etmiş bulunduğu Rusya-Ukrayna ortada yaşanmış olan çatışmada, rastgele dü tarafla görüşebilen bulunmaz ülkelerden bir tanesi kendisine öne çıkıyoruz." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?